Iberia podiumkunsten League presenteert Godspell

Katc.com | Acadiana-des Champs-Elysées, Louisiana|

Alle tickets zijn 15 dollar en er zullen algemene zitplaatsen.(Cash of selectievakje alleen-Please-NO CREDIT CARDS geaccepteerd) Godspell, (een archaïsche spelling van “evangelie”), blijft een van de meest geliefde musicals aller tijden. Met een rots op basis score, de productie omvat dergelijke nummers als “God Save the People,” “Alle goede geschenken”, “Prachtige stad”, en de internationale hit “Day By Day.” Losjes gebaseerd op het evangelie volgens St. Matthew, een groep volgelingen helpen Jezus in het vertellen van verschillende gelijkenissen met behulp van een breed scala aan verhalen technieken met een vleugje van comic relief. Oplossend in het laatste avondmaal en de kruisiging, de cast van 16 brengen Jezus’s boodschappen van vriendelijkheid, verdraagzaamheid, en bruisende liefde te leven. De productie is geregisseerd door Donna Berard, en de hoofdrollen Andrew Palmintier als Jezus en Martin Smith als St John/Judas. Andere principals zijn Ryan Berard als kruid, Ian Bonin als Jeffrey, Abby Boudreaux als Joanne, Bythe Bull als Sonia, Adele Comeaux als Peggy, Hollie Guidry als Gilmer, RossAndreLeGrier als Lamar en Christina Williams als Robin.

Nieuwe Video: Lil kruid Feat. Kans de Rapper en Common “strijd of vlucht (Remix)” | Vibe

Kans de Rapper en gemeenschappelijke “Strijd of vlucht (Remix)” Brandon Caldwell gepost, 16 oktober 2014 leven in Chicago heeft genomen grotere betekenis, afhankelijk van wie je het vraagt. De meer je hoort over de moorden van de jeugd in de Windy City–vooral van zwarte mannen–hoe meer u beginnen te resoneren met het gevoel van uitzichtloosheid dat de kinderen in het Chi. gemeenschappelijk, brandstoffen Lil kruid en kans de Rapper afkomstig zijn uit dezelfde plaats maar 3 zeer verschillende werelden. Allen van wie hebben gemaakt consistente inspanningen en stappen om te snijden uit hun eigen naam in de hip-hop.

Bouwvakker die betrokken zijn bij vloed reparatie gedood door halve op links Canyon Drive – The Denver Post

Colorado State Patrol Trooper Josh Lewis geïdentificeerd het slachtoffer als Nicolas Arrendondo-Uribe, 46, van Greeley. Ellie Duran, voorzitter van Greeley gebaseerde Duran opgraven, bevestigd dat Arrendondo-Uribe een van zijn werknemers was. “Ik heb geen de details nu, dus voor mij om u te geven zou informatie die misleidend kan zijn slecht van mijn kant,” zei Duran. “Onze gedachten zijn met de familie.

Vermonters Welkom kelderen gasprijzen – WCAX.COM lokale Vermont nieuws, weer en sport-

Contractonderhandelingen hebben Jasa Backlink tot stilstand is gekomen. Werknemers vertel ons wanneer het bedrijf bevroor hun pensioen eerder deze week dat was het definitieve stro. Bijgewerkt: Vrijdag, oktober 17 2014 7:13 PM EDT2014-10-17 23:13:09 GMT het proces van de eerste graad moord van Allen Prue zal het hoofd in een derde week van getuigenis. Nadat drie getuigen vrijdag korte, verwierp de rechter de jury tot maandag. Het proces van de eerste graad moord van Allen Prue zal het hoofd in een derde week van getuigenis.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s